Investering trouwfotograaf – Alexander Weber

Hoe willen jullie je bruiloft herinneren?

Leg jullie kostbare momenten vast door een ervaren fotograaf in te schakelen. Het is niet zomaar een uitgave; het is een investering in tijdloze herinneringen. Of jullie nu 12,5, 25 jaar, of zelfs langer, getrouwd zijn, deze foto’s zullen dienen als een prachtige terugblik op de emoties en vreugde van dat specifieke moment.

Mijn toewijding als professionele trouwfotograaf gaat verder dan alleen het vastleggen van beelden; het is een investering in hoogwaardige apparatuur en uitgebreide kennis om ervoor te zorgen dat jullie herinneringen blijvend mooi zijn, klaar om met trots te delen met vrienden en familie.

Wat krijg jullie voor de investering in mij?

Allereerst een enthousiaste fotograaf die gaat voor de reportage van jullie dag. Waarvan jullie als je de foto’s ontvangt zeggen: “Ja dit was mijn dag !” Ik begin altijd met een intakegesprek, en van daaruit bepalen jullie of je voor mij kiest of niet. Als je voor mij kiest volgt veelvuldig contact via app of mail waar we wederzijds vragen aan elkaar kunnen stellen.

Een paar weken vlak voor het huwelijk ga ik met jullie het vervolggesprek aan, daarin gaan we in op de details en we lopen samen nog even door planning en het draaiboek van de dag door. Hebben jullie kinderen? Indien jullie kinderen hebben maak ik in het vervolggesprek ook graag kennis met hen. Zeker wanneer ze nog jong zijn, maakt dat het fotograferen op de dag zelf ontspannen.

Wanneer krijg ik mijn foto’s?

Ik lever indien ik géén aansluitend huwelijk heb binnen 48 uur een eerste sneak preview op. Dan ga ik aan de slag met de foto’s en doe ik een nauwkeurige nabewerking (kleur, contrast, helderheid en belichting).
En ik streef er naar binnen 4 weken (meestal al binnen 2 weken) om de foto’s digitaal met jullie te delen.

Zijn er nog extra kosten?

Binnen Nederland reken ik géén reiskosten. Indien nodig reken ik wel parkeer- en/of verblijfskosten (verblijf bij grote afstanden of vroege start, altijd in overleg).

Maatwerk

Jazeker doe ik maatwerk. Wat kan er allemaal?
Bij een meerdaags huwelijk of op een verre bestemming, spreken we echt over maatwerk. Dit wordt in meerdere gesprekken met elkaar afgestemd en het budget bepaalt.

Tarief extra opties

  • Extra uur reportage € 150
  • Second Shooter vanaf € 50 per uur excl. reis en/of verblijfskosten
  • Pre-wedding/aanzoek shoot vanaf € 150
  • Save the date(trouwkaart) shoot € 150

Welke pakketten heb je dan?

Ontdek hieronder mijn diverse pakketten, perfect afgestemd op jullie geregistreerd partnerschap of huwelijk. Maatwerk is altijd een optie, want ik begrijp dat elk verhaal uniek is.

Terwijl de meeste huwelijken zich vaak in één dag afspelen, bied ik ook de flexibiliteit om het over meerdere dagen te verdelen, bijvoorbeeld omwille van geloofsovertuiging. Dromen jullie van een bruidsreportage in het buitenland? Alles is bespreekbaar. Maar wees er snel bij om jullie plekje te reserveren, want de agenda vult zich snel

investering

Basis pakket

750
Wanneer is dit pakket passend voor jullie?
Dit pakket goed bij een geregistreerd partnerschap, een kleinere bruiloft. Dan start ik op het moment van de first look. Vervolgens gaan wij richting het gemeente-/stadhuis waar ik mooie foto’s van jullie en jullie naasten maak. Eventueel een groepsfoto van de aanwezigen. Vervolgens maken wij op één locatie de loveshoot. Mocht je toch meer willen dan kun je upgraden naar een standaard of uitgebreid pakket, of een pakket op maat.
  • Maximaal 5 uur fotografie (per uur uitbreidbaar)
  • Minimaal 120 foto’s in hoge resolutie en in social media kwaliteit
Boek

Standaard pakket

1.200
Wanneer is dit pakket passend voor jullie?Wanneer de bruid mooi opgemaakt wordt en haar haar gedaan en haar moeder of zus helpt haar met de laatste knoopjes van haar jurk, of wanneer de bruidegom geholpen wordt met zijn stropdas door zijn vader of broer. Ben ik op dat moment er ook al bij.Ik ben bij de first look, de ceremonie, de loveshoot, de feestlocatie waar de felicitaties plaats vinden en waar de taart aangesneden wordt, jullie elkaar een hapje geven, daar ik maak de laatste foto’s.  Mocht je toch meer willen dan kun je upgraden naar een  uitgebreid pakket, of een pakket op maat.
  • Maximaal 8 uur fotografie (per uur uitbreidbaar)
  • Minimaal 175 foto’s in hoge resolutie en in social media kwaliteit
Boek

Uitgebreid pakket

1.500
Wanneer is dit pakket passend voor jullie?Alles wat je bij het standaardpakket ook hebt, alleen blijf ik dan wel bij de feestavond en leg ik de openingsdans vast. Als jullie dit niet binnen de tijd redden kan ik ook nog langer bijgeboekt worden.
  • Maximaal 10 uur fotografie (per uur uitbreidbaar)
  • Minimaal 250 foto’s in hoge resolutie en in social media kwaliteit
Boek

Waar fotografeer ik ?

Ik woon in Capelle aan den IJssel vlakbij Rotterdam en ik fotografeer door heel Nederland.