Portfolio Alexander Weber

Welkom bij het portfolio van trouwfotograaf Alexander Weber, waar liefde en persoonlijke momenten samenkomen. Ontdek authentieke, onvergetelijke beelden die jullie speciale dag weergeven. Elke foto vertelt een uniek verhaal van de onvergetelijke reis van liefde op jullie speciale dag. Verken mijn werk en laat je inspireren voor de prachtige momenten die ik vastlegde en beleef de magie van jullie trouwdag opnieuw.

Ik vind het leuk om momenten van liefde en geluk te mogen vastleggen op jullie belangrijkste dag. Mijn doel is om authentieke en onvergetelijke en het liefst spontane momenten vast te leggen die jullie voor altijd kunnen koesteren.

Maak kennis met Alexander

Ik neem de tijd om mijn klanten te leren kennen en hun visie voor hun trouwdag te begrijpen, zodat ik hun verhaal op de best mogelijke manier kan vastleggen. Of het nu gaat om een formele bruiloft met een groot aantal gasten, of een intieme ceremonie op het strand met alleen de dierbaren aanwezig, ik werk hard om elk moment vast te leggen en te bewaren voor de toekomst.

Mijn doel is om authentieke en onvergetelijke momenten vast te leggen die jullie voor altijd kunnen koesteren. Uiteraard zal ik tijdens de loveshoot en de eventuele groepsfoto’s wat tips geven, maar de rest van de dag fotografeer ik deze zoals hij is.

Ik geloof dat de beste trouwfoto’s worden gemaakt wanneer ik als fotograaf op de achtergrond blijf en jullie natuurlijke interacties vastleg. Mijn stijl is ongedwongen, romantisch en tijdloos. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies hoe ik de beste momenten kan vastleggen zonder dat het op een gestructureerde fotoshoot lijkt.

Mijn werk

In mijn portfolio vind je een selectie van mijn beste trouwfoto’s. Elk paar en elke bruiloft is uniek en ik vind het een uitdaging om jullie persoonlijkheid en verhaal vast te leggen. Ik ben er trots op dat ik veel van mijn klanten heb mogen begeleiden tijdens het hele proces, van de eerste afspraak tot de dag van de bruiloft zelf. Al deze foto’s zijn eigen werk.

Als trouwfotograaf heb ik de meeste opdrachten vanuit de regio Rotterdam en Zuid-Holland. Maar ook in de rest van Nederland en in het buitenland fotografeer ik huwelijken. Ik heb veel ervaring met multiculturele huwelijken. En of de bruiloft nu groot of klein is dat maakt mij niet uit.

 

Als je op zoek bent naar een trouwfotograaf die je kan helpen om jouw liefdesverhaal vast te leggen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik sta open voor ideeën en suggesties en werk graag samen om de perfecte trouwfoto’s te creëren die jullie voor altijd zullen koesteren.

Zoek je een bepaalde populaire stijl of sfeer en staat die er niet tussen, neem dan contact op veel stijlen die tegenwoordig gevraagd worden komen niet uit de camera, maar zijn door bewerking zo geworden. 

Bedankt voor het bekijken van mijn portfolio en ik kijk er naar uit om met jullie samen te werken!

Contact Alexander

Als jullie na het zien van mijn werk tot de conclusie komen “ja ik wil” deze fotograaf. Twijfel dan niet en neem contact op om te kijken of jullie datum nog beschikbaar is.

Is het formulier ingevuld en verstuurd? Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jullie op om een eerste kennismaking met jullie te plannen en zo te ontdekken of er een wederzijdse klik is. Wanneer dat het geval is en jullie geven akkoord op de offerte, dan is er vanaf dat moment tot onbeperkt app en mail contact. En ook nog vlak voor jullie huwelijk hebben wij een persoonlijk gesprek waarin de laatste details worden doorgenomen.

Waar fotografeer ik ?

Ik woon in Capelle aan den IJssel vlakbij Rotterdam en ik fotografeer door heel Nederland.