Save-the-date / trouwkaart tips

Als trouwfotograaf help ik ook veel aanstaande bruidsparen met hen save-the-date / trouwkaart / bruiloft uitnodiging. Vaak willen de stellen een mooie foto voor de kaart. Uit de gesprekken komen dan ook veel vragen over een save the date kaart/trouwkaart. Het is voor de meeste stellen wel een ding. De meeste aanstaande echtparen zijn wekenlang …

Slecht weer op je trouwdag?

Het weer blijft onvoorspelbaar in Nederland en België. Het kan zelfs op jullie goed voorbereidde trouwdag gebeuren dat het regent. En in bepaalde periodes van het jaar is de kans zelfs groter dat het regent of zelfs sneeuwt. Wat doe je dan?

Weersvoorspellingen en buienradar in de gaten houden kun je doen, maar bieden niet altijd garanties.

Wat stop je in de ‘bruiloft noodtas’?

Misschien heb je er nog nooit van gehoord een bruiloft noodtas / bruid-nood-pakket / wedding survivalkit / bridal emergency kit, kortom de belangrijkste zaken om bij je te hebben om de dag goed door te komen.
Ga er van uit dat het wel erg handig is om te hebben! Er gebeurt namelijk altijd wel iets waar je niet op gerekend hebt

Waarom je niet moet besparen op een trouwfotograaf

Jullie trouwdag is een belevenis op zich en als het goed is één van de mooiste dagen van jullie leven. Hoeveel kan ik mij herinneren een dag na het trouwen? Wat is er allemaal op die dag gebeurd?
En wat als ik de foto’s met mijn kinderen of familie wil terugkijken wanneer ik bijvoorbeeld 12,5 jaar of 25 jaar getrouwd ben? Is dan de uitleg de fotograaf was niet zo goed? Of is de uitleg wij hebben op de fotograaf bezuinigd…

Unplugged Wedding

Je ziet het steeds vaker de vraag naar een ” Unplugged Wedding” of een “Unplugged Ceremony” Je hebt een professionele trouwfotograaf ingehuurd, maar je huwelijksgasten zijn er van overtuigd dat ze niks mogen missen en steken massaal hun mobiele telefoon in de lucht voor die “ene foto” of dat “filmpje” dat gemaakt moet worden.