Over Alexander

“Ik ben gek op bruiloften, omdat het altijd een dag vol energie is. Met zo veel emoties, een schitterende omgeving en diverse gasten. Elke keer weer vind ik het een eer om een bruiloft vast te mogen leggen in mijn verhalende stijl. Ik vind dat ik het leukste en mooiste beroep van de wereld heb.” – Alexander Weber, trouwfotograaf

In 2005 ontdekte ik mijn passie fotografie. Als je begint met fotograferen, ben je vooral zoekende wat vind ik nou echt leuk om te fotograferen?  Al snel ontdekte ik mensen vastleggen. En waar ik echt positieve energie van kreeg bruiloften.

Trouwfotograaf

Aanwezig zijn op twee mensen hun meest bijzondere en mooie dag van hun leven. Het vastleggen van waardevolle momenten, het even stil kunnen zetten van de tijd.
Waar nodig neem ik de regie. Je wil toch graag dat “de kus” goed vastgelegd wordt of het aanschuiven van de ring. Naast de belangrijke momenten zoek ik ook naar de spontane momenten en leg die vast. En wanneer wij gezamenlijk naar de locatie gaan voor ‘de fotoshoot’ zullen er ook mooi geposeerde foto’s gemaakt worden.  Dan bied ik de aandacht en hulp  die er nodig is vanuit mij is om zo mooi mogelijk op de foto te staan. Kortom het resultaat van een mooie trouwdag.

Willen jullie weten of ik als bruidsfotograaf iets moois voor jullie kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op en vul het contactformulier in. Weten hoe ik werk? Tips nodig voor de grote dag?. 

Alexander Weber - Trouwfotograaf

Waarom Trouwfotograaf Alexander?

Professionele apparatuur

Ik kom altijd met twee professionele camera's, diverse pro lenzen, voldoende batterijen, flitser, geheugen. Alle foto’s worden bewerkt op kleur gekalibreerde beeldschermen. Om zeker te zijn dat ik jullie bijzondere dag goed kan vastleggen en met genoeg zekerheid dat de techniek mij niet in de steek laat. Raken jullie de foto’s zelf kwijt? Ik bewaar alle foto’s en ik heb daarnaast ook nog een back-up.

Goed voorbereid

De grote dag komt er aan jullie gaan trouwen! Bepaal vooraf niet alleen hoe de dag er uit gaat zien maar ook wat voor jullie belangrijk is. Waar vind de trouwceremonie plaats? Wie nodig je allemaal uit? Boek mij als jullie trouwfotograaf! Waar wil je de loveshoot gefotografeerd hebben? Van wanneer tot wanneer verwacht je dat ik aanwezig ben?

Waar ga je trouwen?

De perfecte trouwlocatie voor de ceremonie vinden is nog best lastig. Er is namelijk zo veel keuze!
Vaak merk ik in gesprekken met toekomstige bruidsparen, dat een locatie voor een loveshoot nog bedacht moet worden. Dit is en blijft heel persoonlijk, wel kan ik ervaringen met jullie delen, of ga ik samen met jullie op zoek naar een mooie locatie.

Ik woon in Capelle aan den IJssel en ik fotografeer door heel Nederland.