Trouwlocatie

Vaak merk ik in gesprekken met toekomstige bruidsparen, dat  een trouwlocatie of een locatie voor een loveshoot bepaald moet worden. En wat als je nou een hele bijzondere ceremonie wil of gewoon een romantische trouwlocatie. Dit is en blijft heel persoonlijk, wel kan ik ervaringen met jullie delen, over waar ik al eens geweest ben of indien jullie er echt niet uitkomen help ik graag om daar in te adviseren.

Een bijzondere ceremonie

De perfecte trouwlocatie voor de huwelijksceremonie vinden is nog best lastig. Er is namelijk zo veel keuze! Ben je op zoek naar een romantisch zaaltje voor jullie intieme ceremonie of zoek je juist een plek waar je met veel gasten terecht kunt? En wil je een buitenceremonie onder een prachtig gedecoreerd prieeltje of trouw je liever binnen? Daarnaast is het bij sommige locaties alleen mogelijk om een receptie of een trouwfeest te houden.

Persoonlijk

De ceremonie is altijd een bijzonder onderdeel van de trouwdag. Ga daarom op zoek naar een ruimte of een plek waar jullie je fijn voelen. Wanneer je bij de gemeente trouwt, is er vaak een ‘standaard’ plek waar de ceremonie plaatsvindt. Wil je juist een persoonlijk tintje geven aan je trouwdag?

Top 10 best beoordeelde trouwlocaties in Nederland

Trouwlocatie Echteld, Kasteel Wijenburg Gelderland

Kasteel Wijenburg

Echteld, Gelderland

Altijd al willen trouwen in een kasteel? Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende en romantische trouwlocatie.

De Bronckhorsthoeve

Brummen, Gelderland

Jullie huwelijksdag moet een memorabele dag zijn. En daar past natuurlijk een originele trouwlocatie bij! Hoe romantisch is het om het “JA woord” te geven op een mooie, en unieke trouwlocatie in de appelboomgaard van de Bronckgaerd.

Wereldmuseum Rotterdam

Rotterdam, Zuid-Holland

Bij ons kan het allemaal; van ceremonie tot feest. Geef elkaar het ja-woord met uitzicht op Rotterdams mooiste skyline, ontvang jullie gasten tijdens een receptie aan de kade of geef een swingend feest met de grandeur van weleer. Ervaar de rijkdom van de wereld.

Het Wapen van Zoetermeer

Zoetermeer, Zuid-Holland

Het Wapen van Zoetermeer is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Zoetermeer. Dit betekent dat het mogelijk is om op onze locatie een huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden, zowel wettig als ceremonieel.

Gasterie de Wiemel

Gasselte, Drenthe

Restaurant De Wiemel biedt u de mogelijkheid om de mooiste dag van uw leven in optimale romantische en charmante sferen te vieren.

U kunt bij restaurant de Wiemel uw gehele trouwdag vieren. Van ontvangst tot trouwplechtigheid, van proost tot receptie en van diner tot spetterend avondfeest. Alles kan op 1 locatie gevierd worden.

Villa Clementine

Purmerend, Noord-Holland

Zijn jullie op zoek naar een locatie waar alles onder één dak kan? Dan zijn jullie in de villa aan het juiste adres! Samen met ons professionele team van koks en bediening zorgen wij ervoor dat jullie een dag beleven om nooit te vergeten. Er is niets belangrijker dan met een ontspannen gevoel genieten van jullie dag. Een dag waarop jullie nergens aan hoeven te denken

Partycentrum Plok

Didam, Gelderland

Wij zorgen graag voor een prachtige dag.
Van een walking dinner met live muziek, een barbecue experience tot een Italiaanse tafel, het is allemaal mogelijk. Van een ceremonie op het buitenveld tot knus in de kroeg. Ieder feest is uniek, precies uitgevoerd op de manier zoals jullie je dat hebben voorgesteld.

Stadsboerderij de Brasserij

Delft, Zuid-Holland

De Brasserij is een bijzondere plek waar men je graag helpt jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Het is gelegen vlakbij het schitterende centrum van Delft en het biedt jullie en jullie gezelschap een fantastische entourage voor een huwelijksfeest. Niet alleen vanuit de romantische tuin, maar ook vanuit de uiterst sfeervol ingerichte zalen kunnen jullie met het gezelschap van de mooiste dag van je leven genieten.

Landgoed Huize Bergen

Vught, Noord-Brabant

Landgoed Huize Bergen is dé perfecte locatie als jullie de bruiloft op één locatie wensen te vieren. Zowel voor het aankleden voor de grote dag, de ceremonie, de toast, het aansnijden van de taart, het diner, het bruisende feest én een overnachting in onze bruidssuite verwelkomen wij jullie graag. In de ochtend staat er een héérlijk uitgebreid ontbijt voor jullie en jullie gasten klaar zodat er teruggekeken kan worden naar een onvergetelijke trouwdag!

Netl

Kraggenberg, Flevoland

Netl is het perfecte toneel voor een magische bruiloft. Zeg “Ja” tussen het bamboe of op het strand, in de riante buitenlucht of binnen in een sfeervolle setting. We hebben alles binnen bereik om jullie droomdag werkelijkheid te maken. Verzamel je geliefden en vier de liefde in de natuur.

Ik woon in Capelle aan den IJssel en ik fotografeer door heel Nederland.