Partners

Als ervaren fotograaf krijg ik vaak de vraag of ik aanbevelingen heb voor…een partner of leverancier met een bepaalde dienstverlening.
Dankzij mijn uitgebreide ervaring merk ik dat bepaalde leveranciers regelmatig worden gekozen door koppels. Door deze ervaring ontstaan ook waardevolle samenwerkingen, die je hier op deze pagina vindt, waar mijn belangrijkste partners worden vertegenwoordigd. Elk met hun eigen specialisme als het gaat om een bruiloft. Sta je er nog niet tussen en werk je al veel met mij samen of wil je graag een samenwerking aangaan? Meld je dan via het dit formulier.

Bunea Vida Supercars

Buena Vida

Een trouwdag is een bijzondere gelegenheid en daar hoort natuurlijk een exclusieve trouwauto bij. Bij Buena Vida Supercars kun je kiezen uit een breed assortiment aan supercars.

Een andere belangrijke ontmoeting voor deze dag is die met de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Wat kun je van hem of haar verwachten? Hoe krijgt jullie eigen verhaal de juiste toon en kleur?

Met oog voor detail en een vleugje magie zorgen wij voor een stressvrije reis naar je grote dag. Van adembenemende bloemendecoraties tot vlekkeloze logistiek, onze weddingplanner is jouw partner.

Maissan Flower biedt de beste bloemen voor elke gelegenheid. Een bloemetje geven heeft zoveel betekenissen. Doordat wij net zo van bloemen houden als u, steken wij onze ziel en zaligheid in het samenstellen van een perfect boeket. 

Onze bruidswinkel nabij Rotterdam beschikt over een ruime voorraad van de nieuwste modellen. Laat je inspireren door onze trouwjurken en profiteer van grote voordelen van onze bruidsmodewinkel

Als een officiële trouwlocatie, biedt het Zalmhuis een sprankelend decor voor jullie grote dag. Van het intieme ja-woord tot aan een bruisend feest, elke stap van jullie bruiloft wordt hier onvergetelijk.

Op je bruiloft wil je er natuurlijk op je best uitzien. Want naast alle ogen die op jou gericht zijn, is er ook de hele dag een fotograaf die ieder detail vastlegt. Subtiele bruidsmake-up zorg voor een frisse look waardoor je straalt!

Jullie gaan trouwen! Met heel veel liefde heb ik een collectie met unieke en luxe trouwkaarten ontworpen. Kies een trouwkaart uit de collectie, pas deze naar wens aan !

Op de allermooiste dag van jullie leven kloppen zelfs de kleinste details. Het enige dat je nog hoeft te zeggen is… “ja”.Wij ontwerpen bruidstaarten waar bruidsparen van dromen. Uniek, persoonlijk en wáánzinnig lekker.