Trouwen in Capelle aan den IJssel

Ik neem de tijd om mijn klanten te leren kennen die gaan trouwen in Capelle aan den IJssel en hun visie voor hun trouwdag te begrijpen. Zodat ik hun verhaal op de best mogelijke manier kan vastleggen. Of het nu gaat om een formele bruiloft met een groot aantal gasten, of een intieme ceremonie op het strand met alleen de dierbaren aanwezig. Ik werk hard om elk moment vast te leggen en te bewaren voor de toekomst.

Trouwfotograaf Capelle aan den IJssel

Als ervaren trouwfotograaf leg ik de mooiste dag uit jullie leven vast zoals jullie wensen. Ik woon in Capelle aan den IJssel en fotografeer daarom ook veel in de regio Rotterdam en uiteraard andere randsteden. Mijn werkgebied is geheel Nederland, België maar voor een reportage in het buitenland ben ik ook zeker in te zetten. Ik maak graag een boeiende trouwreportage welke een verhaal verteld van jullie bijzondere dag. Bruidsfotografie is meer dan een trouwportret of wat foto’s van de ringen en de kus. Ik vind het belangrijk dat ook de andere momenten van jullie bruiloft worden vastgelegd.

Stijl

Mijn manier van fotograferen moet uiteraard passen bij mijn bruidsparen. Ik probeer een verhaal te vertellen met mijn foto’s en fotografeer daarom voldoende. Ik doe dit op een zo min mogelijk opvallende manier.

Mijn doel is om authentieke en onvergetelijke momenten vast te leggen die jullie voor altijd kunnen koesteren. Uiteraard zal ik tijdens de loveshoot en de eventuele groepsfoto’s wat tips geven, maar de rest van de dag fotografeer ik deze zoals hij is. Het is jullie dag en leg ik vast zoals hij is. Ik geloof dat de beste trouwfoto’s worden gemaakt wanneer ik als fotograaf op de achtergrond blijf en jullie natuurlijke interacties vastleg. Mijn stijl is ongedwongen, romantisch en tijdloos. Door mijn jarenlange ervaring weet ik precies hoe ik de beste momenten kan vastleggen zonder dat het een gestructureerde fotoshoot lijkt.

Vastleggen van jullie verhaal

Als je op zoek bent naar een trouwfotograaf die je kan helpen om jouw liefdesverhaal vast te leggen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik sta open voor ideeën en suggesties en werk graag samen om de perfecte trouwfoto’s te creëren die jullie voor altijd zullen koesteren. Zoek je een bepaalde populaire stijl of sfeer en staat die er niet tussen, neem dan contact op veel stijlen die tegenwoordig gevraag worden komen niet uit de camera, maar zijn door bewerking zo geworden. Bedankt voor het bekijken van mijn portfolio en ik kijk er naar uit om met jullie samen te werken!Alexander Weber - Trouwfotograaf

Trouwlocaties in Capelle aan den IJssel

Naast het gemeentehuis kent Capelle aan den IJssel nog een aantal andere locaties waar een huwelijksvoltrekking of geregistreerd parterschap mag plaatsvinden door een buitengewoon ambtenaar van de burgelijkse stand.

gemeentehuis capelle aan den ijssel

Gemeentehuis

Capelle aan den Ijssel, Zuid-Holland

U kunt trouwen in de nieuwe trouwzaal van het gemeentehuis.

  • maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur
  • zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur

Van Cappellenhuis

Capelle aan den Ijssel, Zuid-Holland

Een ceremonie onder de moderne luchters van de Van Cappellenzaal of buiten onder de monumentale beuk met uitzicht over de Hollandsche IJssel: het statige Van Cappellenhuis is de meest romantische omgeving voor jullie huwelijk. Van de huwelijksvoltrekking tot een totaal aangeklede dag met diner en feest: alles is mogelijk. Ons huwelijksteam adviseert jullie graag.

Restaurant Perceel

Capelle aan den Ijssel, Zuid-Holland

De mooiste dag van uw leven vieren in het Oude Raadhuis aan de idyllische IJssel. Allure, vernieuwende gerechten, gastvrij personeel in het bijzijn van uw dierbaren. Wij kunnen voor u en uw gasten een receptie/lunch/diner op maat verzorgen en we kunnen ook de ceremonie in ons restaurant verzorgen, wij zijn een officiële trouwlocatie sinds 2015.

Zalmhuis

Capelle aan den Ijssel, Zuid-Holland

Voor jullie een prachtige dag creëren die een bijzondere herinnering wordt, dat is wat wij het liefst doen. Kom kijken welke ruimte het beste bij je past. Uitzicht? Dan is de Rooftop room jouw plek. Zomerbruiloft? Dan misschien Garden Room met tuin.. Het kan klein, het kan groots.

Isala Theater

Capelle aan den Ijssel, Zuid-Holland

Voor een theatrale ontvangst op de mooiste dag van uw leven bent u bij ons aan het goede adres. Het Isala Theater is sinds 1 februari 2013 een officiële trouwlocatie.

Een huwelijk in het Isala is exclusief, theatraal en bijzonder. Uw huwelijksvoltrekking kan op het grote toneel plaatsvinden. Sta op dezelfde plek waar bekende artiesten al eens schitterden. Tijdens uw mooiste dag staat u, als bruidspaar, in de spotlights. Na afloop van de plechtigheid kunt u samen proosten met een glas champagne en de bruidstaart aansnijden in een van onze sfeervolle ruimtes.

Restaurant De Roode Leeuw

Capelle aan den Ijssel, Zuid-Holland

Restaurant de Roode Leeuw is ook een trouwlocatie waar uw huwelijk mag worden voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Ons restaurant staat op een unieke plek aan de ‘s-Gravenweg in Capelle a/d IJssel op de grens met Nieuwerkerk.

Het gebouw is in 2011 herbouwd na een brand in 2001, waarbij alleen de rode leeuw van de voorgevel gespaard is gebleven. Hij verwijst nog naar de eeuwenoude herberg uit 1735.

De buitenkant is zoveel mogelijk een kopie geworden van het oude monument; binnen is het sfeervol en gezellig en ook ons terras biedt veel gelegenheid tot aangenaam vertoeven.

Inspiratie

Aanbevelingen

Jorgen & Brenda
Read More
Wij waren op zoek naar een fotograaf die voor onze loveshoot met de mooie oldtimer die wij voor de grote dag hadden op de foto te gaan. En er ook bij kon zijn voor onze feestavond. In Alexander vonden wij de juiste trouwfotograaf die niet alleen hielp ons op de juiste manier op de juiste plek mooi op de foto te komen, maar ook de bruid op haar gemak stelde om ontspannen op de foto te staan.
Op beide locaties zorgde hij ervoor dat alle details klopte (bijvoorbeeld als kleding of iets anders niet goed zat) en ook onze dochters stelde hij op hun gemak om zo mooi mogelijk op de foto te komen. Wij zijn blij het resultaat van onze foto’s die hij snel aanleverde. En we zouden één ieder Alexander aanraden als trouwfotograaf. Nogmaals dank Alexander!
Clifton & Saskia
Read More
Wij hebben Alexander onze bruiloft laten fotograferen. Het was een fijne ervaring omdat hij met je meedenkt, over de locaties voor mooie foto’s en hij stelt je gerust tijdens het fotograferen. Het zijn mooie foto’s van onze mooiste momenten geworden in zowel het stadhuis als in de kerk.
Ashley & Jory
Read More
Alexander is onze vaste (familie en kerk) fotograaf en wij zijn altijd super enthousiast met het resultaat. Toen wij besloten om te trouwen was Alexander als trouwfotograaf ook de makkelijkste beslissing. Los van zijn talenten is hij ook een fijn persoon om in je omgeving te hebben. Op je mooiste dag moet je omringt zijn met mensen die je liefhebben en ook al ken je Alexander al langer of pas net, hij past daar prima tussen. Wij trouwde midden in de corona periode en hadden veel om over na te denken. Het was dan ook superfijn dat hij met alles meedacht. En door zijn jaren ervaring kwam hij op ideeën die wij nooit zouden kunnen bedenken. Wij hebben de mooiste foto's ondanks dat het plaatsvond in een vreselijke periode en hier zijn wij heel dankbaar voor. Samengevat: Geweldig resultaat, prima prijs-kwaliteitverhouding en super samenwerking!
Giorgio & Tehillah
Read More
Giorgio en ik zijn super blij en dankbaar met onze keuze voor Alexander zijn fotografie. Ons huwelijk was verdeeld over twee dagen. Beide dagen stond Alexander voor ons klaar om de mooiste foto’s te schieten. We voelde ons zo op ons gemak. Als ik bijvoorbeeld een opmerking maakte zoals “oh, momentje Alexander even dit goed zetten”, was zijn reactie daarop: “Neem je tijd hoor, het is jullie dag, jullie feest! Doe maar rustig aan”. Wat we ook zo fijn vonden, je had soms niet eens door dat er een fotograaf aanwezig was. Hij weet het op zo een professionele manier te doen, dat je niet in de gaten hebt dat hij mooie foto’s aan het schieten is. Heel fijn ten opzichte van fotografen die je maar telkens voor je voeten heen en weer ziet rennen hahaha. Nu hebben wij de mooiste foto’s van onze mooiste dag! Bedankt Alexander😁
Simone & Tom
Read More
Voor ons geregistreerd partnerschap hadden wij in eerste instantie niet direct het idee om een fotograaf in te zetten. Toen wij via via bij Alexander terecht kwamen hadden wij direct het gevoel dat we deze bijzondere gebeurtenis door hem wilde laten vastleggen. Wij zijn enorm blij met het resultaat. Alexanders oog voor de details van de omgeving en om die op juiste manier te gebruiken voor de mooiste plaatjes is er goed terug te zien in het resultaat. Daarnaast is hij professioneel, hij is op de juiste momenten op de achtergrond aanwezig, maar wanneer het nodig is neemt hij je mee in de juiste manieren van poseren en gaat op een leuke manier met de gasten om. En natuurlijk het echtpaar 😉 Alexander bedankt voor jouw bijdrage aan onze prachtige dag!
Anja Regoord - Make-up Artist
Read More
Als make-up artist doe je altijd je uiterste om de bruid en eventueel de bruidsmeisjes en familie er optimaal uit te laten zien. Het is dan ook fijn als je je kwaliteiten bevestigd ziet worden in de foto’s die gemaakt worden van een bruidspaar. Regelmatig heb ik met Alexander samengewerkt als trouwfotograaf, en ook wel eens voor een shoot van mijn modellen. En dan merk je direct zijn professionaliteit en gevoel voor het vak van fotografie, maar ook het oog voor detail van het werk van een make-up artist. Kortom een plezier om mee samen te werken en echt een aanrader voor één ieder die gaat trouwen, maar ook voor elke andere make-up artist is Alexander als trouwfotograaf een aanvulling op je werk met mooie resultaten voor je portfolio!
N&N
Read More
I can’t say enough good things about the decision to work with Alexander on our wedding day. He communicated well with us, responded quickly to questions, and gave us good advice that helped to make sure we got the shots, and now memories, that we were hoping to receive. Alexander’s professionalism and obvious experience made us feel that we made the correct choice and of course we were very satisfied with the results. To anyone considering him, I highly recommend his services. To Alexander, I say thanks again and hartelijk bedankt!
Previous
Next
Gemiddelde beoordeling
4.8/5

Professionele apparatuur

Ik kom altijd met twee professionele camera's, diverse pro lenzen, voldoende batterijen, flitsers, geheugen. Alle foto’s worden bewerkt op kleur gekalibreerde beeldschermen. Om zeker te zijn dat ik jullie bijzondere dag goed kan vastleggen en met genoeg zekerheid dat de techniek mij niet in de steek laat. Raken jullie de foto’s zelf kwijt? Ik bewaar alle foto’s en ik heb daarnaast ook nog een back-up.

15 jaar ervaring

Ik probeer als trouwfotograaf een verhaal te vertellen met mijn foto’s. Ik stel jullie op je gemak met een positieve uitstraling. In mijn portfolio kunnen jullie zien dat ik diverse type bruiloften heb gefotografeerd met diverse type mensen. Ik lever een sneak preview aan binnen 48 uur na de bruiloft. Zodat jullie gelijk al een beeld hebben van de dag, want deze vliegt voorbij.

Goed voorbereid

De grote dag komt er aan jullie gaan trouwen! Als je voor mij kiest, kies je niet alleen voor een trouwfotograaf met veel ervaring, maar ook met voldoende kennis om jullie te helpen voorbereiden voor de grote dag. Bepaal vooraf niet alleen hoe de dag er uit gaat zien maar ook wat voor jullie belangrijk is. Waar vind de trouwceremonie plaats? Wie nodig je allemaal uit? Van wanneer tot wanneer verwacht je dat ik aanwezig ben?

Onderscheidend vermogen

En wellicht is het jullie al opgevallen in mijn portfolio, mijn kracht ligt in het vastleggen van multiculturele en gemixte huwelijken.
In een huwelijk komen niet alleen twee mensen samen die van elkaar houden, maar ook twee families, soms met dezelfde culturele achtergrond en ook met verschillende achtergronden, rituelen, gewoontes, eten. Kortom de basis voor een mooie bruisende dag!

Waarom Bruidsfotograaf Alexander Weber?

Ik woon in Capelle aan den IJssel en ik fotografeer door heel Nederland.