Waarom een make-up artist?

Als fotograaf ben ik altijd bezig om het bruidspaar zo mooi mogelijk vast te leggen. En op je bruiloft wil je er natuurlijk op je best uitzien. Want naast alle ogen die op jou als bruid gericht zijn, leg ik als fotograaf ook ieder detail vast. Subtiele bruidsmake up zorgt dan ook  voor een frisse look waardoor je straalt!

Daarom kan ik iedere bruid een professionele make-up artist aanbevelen. Ik werk dan ook graag samen met Anja Regoord zij heeft onder andere gewerkt aan projecten voor Bol.com, Holiday on Ice, Maison M’elise, Lifestyle 94, Asneh Cashmere, Holland Norway lines en nog veel meer projecten.

Make-up

Daarom leek het mij eens goed om haar te interviewen, om zelf te begrijpen waar het om draait in het vakgebied van een make-up artist maar ook voor de aanstaande bruiden interessant.

Interview met Make-up artist Anja Regoord

Kun je mij eens meenemen in de stappen die je doorloopt als je met een bruidje aan de slag gaat?

Ik begin altijd met een telefoon gesprek om elkaar wat beter te leren kennen en alle wensen voor de bruidsmake-up en indien gewenst het bruid kapsel te bespreken. Tijdens een proefsessie kijk ik naar stijl, vorm van het gezicht, de trouwjurk, kleuren van het bruidsboeket etc. Ik probeer meerdere looks om te kijken welke het beste past bij de aanstaande bruid.”

Hoe lang duurt een proefsessie?

De proefsessie duurt gemiddeld tussen de 2 tot 4 uur. Ook bespreek ik dan de wensen op de bruiloft, qua tijdstip, locatie etc.”

Anja Regoord

En dan de grote dag?

Meestal ben ik al vroeg bij de bruid aanwezig. Ik verzorg de make-up en eventueel ook het kapsel zoals besproken met de bruid tijdens de proefsessie. Afhankelijk van de afspraken ben ik eventueel ook bij de loveshoot voor een touch-up of voordat ’s avond het grote feest begint. Het kan ook zo zijn dat de bruid wenst voor de avond een andere stijl te willen omdat ze dan een ander outfit draagt dan tijdens de huwelijksceremonie.

Make-up Artist

Tot slot hoe kunnen ze jou bereiken?

Op mijn website vind je mijn uitgebreide portfolio en je kan hier super leuke ervaringen van mijn klanten lezen. Je kan me bereiken via mijn websiteInstagram, Facebook & LinkedIn.